mandag den 1. juni 2009

Turneringsresultater

Hej alle

Så fik Jokum og jeg spillet vores sidste kamp, her er den endeligt opdaterede resultatsliste fra turneringen:Den samlede liga stilling er nu som følger (click på linket i højre side for at få score):

1. Anders B
2. Christian
3. Jokum
4. Rasmus
5. Martin
6. Anders

Med Martin, som turneringens overraskelse og et flot avancement fra 6->5 i liga stillingen. I øvrigt generelt interessant, at se vi alle lå meget mere tæt denne gang i forhold til sidst.

/Christian

5 kommentarer:

 1. Det var hvis missions der var the main factor til det tætte løb.

  SvarSlet
 2. Tja, missionerne var jo C'n'C og det gav en del draws!

  Tyranidderne bliver, om muligt, ondere næste gang...

  SvarSlet
 3. Yarrick og jeg vil gerne indgive en officiel protest over den manglende registrering af vores mange killpoints! Ud over det vil vi gerne sige en tak til turneringens deltagere for en fremragende, spændende og sjov weekend. Glæder mig allerede til GT3, og ja hvis der er interesserede spillere, synes jeg helt klart, vi skal overveje mulighederne for at åbne turneringen op og medtage dem! Det kan være vi får en GT3-open så...

  SvarSlet
 4. Yarrick's protest er hørt og resultaterne rettet til ;) Der havde sneget sig en mindre forstyrrelse ind i den store machine spirit der udgør databankerne til det avancerede GT system ;)

  Sloggi... hvem end du er, så er det billede der kommer ved tryk på dit navn for grusomt!

  SvarSlet
 5. det er da bare gode gamle string-emil ;)

  Tak for en god turnering alle sammen. Det varen fornøjelse at få tæsk af jer alle sammen :)

  SvarSlet